-11%

Tavaszi csomag

2023-as 2. negyedéves egészségvédő csomag + letölthető naptár

2023. március 1-től 2023. június 30-ig

26.98

Cikkszám: EG-23-2 Kategória:

Leírás

A Györgytea egészségvédő programjához évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk működését. A Györgytea egészségnaptárra épülnek az egészségvédő negyedéves csomagok (Téli, Tavaszi, Nyári és Őszi csomag), melyekben megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és kivonatok. Ezeket a csomagokat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat.

Az Egészségvédő program szerint az adott napi teából egy csészével fogyasszanak, legjobb valamelyik étkezés előtt meginni a teákat. Az adott napra ajánlott gyógynövénykivonatból elegendő 2×20 cseppet fogyasztani reggel és este, étkezés után, magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

A 2023-as Egészségvédő program 2. negyedéves csomagja a TAVASZI CSOMAG, mely tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint gyógynövénykivonatot, melyeket Gyuri bácsi és Zsuzsa ÁPRILIS, MÁJUS és JÚNIUS hónapokra ajánl.

Tartalom:

  • csipkebogyó hús 70 g
  • citromfűlevél 50 g
  • Csalánleveles teakeverék 100 g
  • Mezei kakukkfüves teakeverék 50 g
  • Bükki varázs

Az Egészségvédő programot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk.

Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

További információk

Tömeg 0.5 kg