Örömmel üdvözölöm bükki gyógynövényeket, gyógyteákat forgalmazó weboldalunkon.

A gyógynövények, gyógyteák fogyasztójaként több, mint öt éve találkoztam Gyuri bácsi termékeivel. Azóta is rendszeres fogyasztója vagyok számos teájának vagy gyógytea keverékének. Akut problémák esetén és egészségmegőrzési céllal is szívesen fogyasztom a gyógynövényekből készült teákat.

A termékek tisztaságához, nagy gondossággal történő elkészítéséhez számomra kétség sem férhet. Legnagyobb garancia erre, maga Szabó Gyuri bácsi, a bükki füves ember népgyógyászati hagyományokra épülő tudása.

Szlovákiában élő barátaimnak is ajánlottam több alkalommal a Gyuri bácsi gyógynövényeiből készült gyógytea keverékeket, de mindig azt a választ kaptam, hogy nagyon nehéz és költséges számukra a beszerzése.

Ebből az okból hoztam létre vállalkozásomat, amely a Gyuri bácsi termékeit forgalmazó cég hivatalos viszonteladó partnereként működik. Weboldalunk, webshopunk legfőbb célja, a szlovákiai vásárlók számára elérhetővé tenni Szabó Gyuri bácsi a bükki füvesember gyógynövényeit, gyógyteáit, gyógytea keverékeit, gyógynövény kivonatait és könyveit.