Rólunk

Kezdőlap » Rólunk

Szeretettel üdvözöljük Szabó Gyuri bácsi a bükki füvesember Györgytea márkájának, hivatalos partner webáruházában. Azt a nemes megbízást kaptuk, hogy a Györgytea termékeket eljuttassuk a Magyarországon kívül élő emberekhez is. Rendszeresen szállítunk szinte a világ minden tájára. Ezt a munkát a márkához méltó módon próbáljuk elvégezni. Célunk, hogy valóban minőségi és igazoltan hatékony, az egészség megőrzését szolgáló gyógynövények és gyógynövényes készítmények kerüljenek a háztartások polcaira. Emellett viszonteladói hálózatot is építünk. Így már több szlovákiai és romániai boltban is megtalálhatók a Györgytea termékek.

A Györgytea márkáról röviden:

Az általunk képviselt Györgytea évszázados tudásra alapuló, gyógyteákat forgalmazó családi vállalkozás. A vállalkozás elindítója és a márka névadója Szabó György, akit az egész ország a bükki füvesemberként ismer. Lánya, Lopes-Szabó Zsuzsanna pedig a cég ügyvezetője, Gyuri bácsi munkájának folytatója. Apa és lánya egy évszázados hagyományokon, tudáson alapuló területen apró lépésenként fejlesztették és tették ismerté és elismerté a márkát.

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa
Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember és lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa

Gyuri bácsi közel 150 féle orvosi füvet ismer és alkalmaz. Az idők kezdetén maga gyűjtötte, szárította, csomagolta őket, melyekből gyógytea készült. Mára már sikeres családi vállalkozássá nőtte ki magát a tevékenysége.

A gyógynövényeket Gyuri bácsi és Zsuzsa útmutatásai alapján és a mai igények szerint dolgozzák fel, csomagolják be. Az így forgalomba kerülő gyógynövény teakeverékek az ő receptjeik alapján készülnek. Ezek számos betegség megelőzésében működnek közre hatékonyan vagy kiválóan egészíthetik ki az akadémiai orvoslást.

A termékek nem tartalmaznak adalékanyagokat, tartósítószereket, alapanyaguk nagyrészt magyar gyógynövények, melyeket hozzáértő gondossággal dolgoznak fel és csomagolják.

A Györgytea hisz az egészség megőrzésének, a betegségek megelőzésének fontosságában. Gyuri bácsi tevékenységének, hitének is köszönhetően Magyarországon azelőtt soha nem látott népszerűségnek örvendenek a gyógynövények. Személyes példája mutatja, érdemes igénybe venni a szelíd gyógymódokat, hogy ne legyünk betegek, hogy egészségesek maradjunk.

A Györgytea ezt a hitet, szemléletet képviseli és viszi tovább tevékenységében.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - 0.00