Orbáncfű olajos kivonat (kozmetikum)

7.79

Cikkszám: AK-07 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Használata:

Csak külsőleg használható! Az érintett területet naponta 2-3 alkalommal kell vékonyan bekenni. Az olaj nehezen szívódik be a bőrbe, ezért enyhén dörzsölni kell, majd a felesleges olajat letörölni.

Hatásai:

Égésre, napégésre: ha az enyhén pirosra égett bőrt vékonyan bekenjük az olajjal, megszünteti a fájdalmat, gyorsabban gyógyul az égett bőrfelület. Az olaj használatát követően viszont nem ajánlott a napozás. Apró vágott sebeket is gyógyíthatunk orbáncolajjal. A nők életét megkeserítő narancsbőr szintén kezelhető vele. Bőrbetegségeket is gyógyít, jótékony hatása van a pikkelysömörre, ekcémára, kiütésekre. Rosacea, dermatitisz esetén gyulladásgátló, nyugtató hatása miatt használható. Visszérgyulladás esetén is alkalmazható. Kozmetikai célú felhasználása elsősorban a ránctalanítás.

Ellenjavallat:

Fontos, hogy napozni nem szabad a használata alatt, mivel az orbáncfű fényérzékenységet okozhat!

További információk

Tömeg 0.12 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Orbáncfű olajos kivonat (kozmetikum)” értékelése elsőként