Barion Pixel
Akció!

Nyári csomag

25.70

2024-es egészségvédő program 3. negyedéves csomag ajándék letölthető naptárral

Leírás

A Györgytea egészségvédő programjához évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk működését. A Györgytea egészségnaptárra épülnek az egészségvédő negyedéves csomagok (Téli, Tavaszi, Nyári és Őszi csomag), melyekben megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és kivonatok. Ezeket a csomagokat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat, ráadásul ezeket a csomagokat kedvezményes áron vásárolhatja meg a Bükki Gyógytea Webáruházban.

A 2024-es Egészségvédő program 3. negyedéves csomagja a Nyári csomag, mely tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint gyógynövénykivonatokat, melyeket 2024 július, augusztus és szeptember hónapokra ajánlunk.

A Nyári csomag tartalma

  • Bodzavirág 50 g
  • Fürtös menta 50 g
  • Citromfüves teakeverék 50 g
  • Mezei kakukkfű alkoholos kivonat
  • Egynyári üröm alkoholos kivonat

Az Egészségvédő program szerint az adott napi teából egy csészével fogyasszanak, legjobb valamelyik étkezés előtt meginni a teákat. Az adott napra ajánlott gyógynövénykivonatból elegendő 2×20 cseppet fogyasztani reggel és este, étkezés után, magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

Az Egészségvédő programot, illetve a Nyári csomagot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk.

Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

További információk

Tömeg 0.45 kg
Forgalmazó

Webbio s.r.o., ​Nám. Mládeže 1240/3., Veľký Meder 93201

Nyári csomag
25.70