Dia-bess filteres teakeverék

9.98

Cukorbetegség kezelésére, vércukorszint csökkentésre, szövődmények megelőzésére

Leírás

A cukorbetegség gyógynövényekkel sem gyógyítható. Kiegészítő kezelésként viszont kiváló eredményeket lehet elérni a használatukkal, különösen a kezdődő stádiumban.

A Diabess olyan növényekből áll, melyek gyorsítják az anyagcserét, segítik a szervezetet a szénhidrát háztartás egyensúlyban tartásában.

A Dia-bess filteres teakeverék összetétele:

gyermekláncfű gyökér (Taraxacum officinale radix), csalánlevél (Urtica dioica L., és Urtica urens L.; folium), közönséges orbáncfű virágos hajtás (Hypericum perforatum L.; herba), fekete áfonyalevél (Vaccinium myrtillus L.; folium), mezei katáng gyökér (Cichorium intybus L.; radix)

Elkészítése:

Két teafiltert 1 csésze (kb. 2,5 dl) vízzel forrázzon le, 45 percig hagyja állni, majd emelje ki.

Fogyasztása:

A Dia-Bess teát is az orvos által előírt terápia változatlan betartásával, azzal párhuzamosan kell inni. Diétával, megfelelő testmozgással még eredményesebb a használata.

  • 8-as reggeli (éhgyomorra mért) vércukorszintig kétnaponta egy csészével.
  • 8-12 közötti értéknél naponta egy csészével
  • 12 fölötti értéknél napi két csészével közvetlenül étkezések után, ízesítés nélkül.

Folyamatosan, megszakítás nélkül iható.

Ellenjavallat:

Epeköves betegeknek, terhes és szoptató anyáknak, 12 éven aluli gyermekeknek nem ajánljuk a cukorbetegség elleni keveréket. Szintén nem ajánlott a fogyasztása kumarin tartalmú vérhígítókka együtt.  (pl. Syncumar). Ismert mellékhatása nincs.

További információk

Tömeg 0.07 kg

Dia-bess filteres teakeverék termékről 1 értékelés

  1. 5 az 5-ből

    KALLAYOVÁ OTILIA (megerősített tulajdonos)

    Orommel vettuk hogy már filteres, adagolt, kiszerelésben is lehet kapni a Dia-bess teát. Munkában gyorsan elkészítheto, othon maradtunk a eredetivel a 100gr kivitelu csomagolással. Férjem turelmetlen, de a évek során használt tea segít, ez a tapasztalat. Amikor kifogyott és nem használta, az eredményi rosszabbak voltak.

Mondd el a véleményed
Dia-bess filteres teakeverék
9.98