-10%

Téli csomag

2023-as 1. negyedéves egészségvédő csomag + letölthető naptár

2022. december 1-től 2023. március 31-ig

30.19

Cikkszám: EG-23-1 Kategória:

Leírás

A Györgytea egészségvédő programjához évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk működését. A Györgytea egészségnaptárra épülnek az egészségvédő negyedéves csomagok (Téli, Tavaszi, Nyári és Őszi csomag), melyekben megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és kivonatok. Ezeket a csomagokat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat.

Az Egészségvédő program szerint az adott napi teából egy csészével fogyasszanak, legjobb valamelyik étkezés előtt meginni a teákat. Az adott napra ajánlott gyógynövénykivonatból elegendő 2×20 cseppet fogyasztani reggel és este, étkezés után, magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

A 2023-as Egészségvédő program első negyedéves csomagja a TÉLI CSOMAG, mely tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint gyógynövénykivonatokat, melyeket Gyuri bácsi és Zsuzsa JANUÁR, FEBRUÁR és MÁRCIUS hónapokra ajánl. A programhoz tartozó Györgytea egészségnaptár 2023 külön vásárolható meg a készlet erejéig.

Tartalom:

  • erdei málnalevél 40 g
  • fürtös menta 50 g
  • Citromfüves teakeverék 50 g
  • Galagonya alkoholos kivonat
  • Mezei kakukkfű alkoholos kivonat
  • Téli tea

Az Egészségvédő programot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk.

Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

További információk

Tömeg 0.5 kg